Kontakta oss med dina frågor

Stäng
Namn:
E-post:
Meddelande:
CAPTCHA
Fyll i texten du ser i rutan ovan:
Vänligen vänta!
Ditt meddelande är nu
skickat till oss.
Du glömde ett
eller flera fält.
Fel svar på säkerhetsfrågan.

LOGGA IN

Detta ingår

Medlemskap på Singel i Sverige ger dig många chanser till ett avslappnat umgänge med singlar från hela landet. Både på nätet och i verkligheten.

Events där det händer

Vår eventskalender fylls ständigt på med nya händelser där du får chansen att umgås med andra singlar på ett skönt sätt. Du bokar dig enkelt och kan även hålla koll på vilka events dina vänner ska på.

Diskutera med andra medlemmar under senaste snacket

Resor, vin eller frågor om livet i stort spelar ingen roll. Du hittar människor med liknande intressen för diskussion och umgänge under senaste snacket. Dela med dig och du hittar din själsfrände.

Hjälp från våra coacher

Våra coacher hjälper dig i olika frågor och funderingar. De är alla experter inom sitt område och är ett bra stöd på vägen mot dina mål.

Läsvärda krönikor, artiklar och bloggar

Ibland kan det vara skönt att läsa något givande eller bara lättsamt och kul. Under läsvärt får du ta del av både bloggar, artiklar och krönikor från många olika människor.

Bra erbjudanden från våra partners

Våra partners har ett krav på sig. De måste erbjuda våra medlemmar något bra. Därför är de som syns här väl utvalda och kan alla ge dig ett mervärde som singel. Har du ett företag och ett bra erbjudande? Kontakta oss redan idag.

Din egen profilsida med blogg, bildalbum och mycket mer

På Min sida presenterar du dig i den form som passar dig. Gillar du att skriva finns bloggen när till hands. För den fotosugne finns bildalbumet med gott om utrymme för bilder. Här samlas också kommentarer och meddelanden från andra på sajten.

Medlemskap i föreningen Singel i Sverige

När du blir medlem på Singel i Sverige blir du inte bara medlem på sajten utan också i vår förening. Föreningen jobbar stenhårt för att förändra attityden till singlar och få till en förändring i samhället kring frågor som rör livet som singel.           
Detta ingår
 

Detta får du för endast 399 kr /år

  • Singelevents och spännande upplevelser
  • Rabatter på singelresor och erbjudanden
  • Hjälp med att fixa egna singelträffar
BLI MEDLEM

Tipsa andra singlar

Kort om Singel i Sverige

Singel i Sverige ger singlar möjligheter att träffas på ett kravlöst sätt. Vi arrangerar spännande events tillsammans med värdar i hela landet. Sajten öppnar möjligheter för medlemmarna att träffa nya vänner. Vi får saker att hända och är Mötesplatsen i verkliga livet. Själklart ingåt även nätdejting.
Kontakta oss