Här finns Mötesplatsen i verkliga livet och på nätet

Hur brukar du träffa andra singlar. Här på Singel i Sverige kan du träffas på nätet och  även i verkligheten på våra events. 

Här finns många möjligheter att möta din kärlek eller nya vänner. Både på nätet och i IRL. Här är det träffar och möteplatsen i verkliga livet och mycket är på gång framöver.

Här finns många härliga männikor att få kontakt med  och kanske hitta som en partner eller vän. Man vet aldrig förrän man prövat.
Här ser du ett fåtal av alla tusentals singlar som dejtar och går på träffar på Singel i Sverige. Bli medlem nu och se fler singlar nära dig.

Hos oss på Singel i Sverige träffar du andra singlar i vårt avlånga land, på jakt efter kärleken och nya vänner
Dessutom är vi de enda i landet som gör träffar i verkliga livet på många ställen.
Vi på Singel i Sverige har hjälpt svenska singlar hitta varandra sedan 2001 och har med tiden blivit otroligt bra på det vi gör. Fast egentligen är det våra användare som är duktiga på det de gör, det vi står till tjänst med är just själva mötesplatsen, där singlarna träffas.
Är du singel och är på jakt efter ditt livs kärlek eller vänner med hjälp av dejtingsidors så har vi på Singel i Sverige ordnat det så att du lätt och smidigt kan chatta och diskutera med singlar från hela Sverige. 

Registrera dig hos oss på Singel i Sverige så kan du vara igång med dejting och träffa trevliga singlar redan idag!

Välkommen!

Bli medlem på Singel i Sverige!

Bli medlem redan idag och ta del av allt det roliga som händer hos oss. Du betalar för 1, 3, 6 eller 12 månader och det blir lägre kostnad per månad ju längre tid du betalar för. Tiden räknas från det datumet du betalar. 
1 månad        299 kr
3  månader   499 kr (166 kr/månad)
6 månader    699 kr (117 kr/månad)
12 månader  899 kr (75 kr/månad)

Vill du testa så får du 24 timmar gratis. Prova nu!

Vi har personlig service och svarar i telefon. 

Jag är: