Om Singel i Sverige

Att mötas på riktigt! 

I 20 år har vi verkat ut i från att alla människor är värda att känna sig älskade och ha roligt i livet. För att skapa kontakt med nya människor, vare sig det är vänner eller den stora kärleken, behöver vi träffas, mötas, ses, umgås, hänga, skratta och ha kul tillsammans. Det är vad vi tror på, står för och verkar för! 

Med syfte att arrangera bra events och fysiska forum för singlar, startade vi Singelfestivaler och Singelsfester år 2000. Det blev en omedelbar succés och i dag gör vi fortfarande det och ännu mycket mera. Verksamheten innehåller fester, träffar vid högtider, resor för singlar över hela världen, lokala träffar med och utan teman, digitala träffar och en digital plattform på nätet som utgår från singlars intressen. Helt enkelt ett lätt och berikande sätt att träffas!

Innehållet hos Singel i Sverige påverkas av våra medlemmar och partners. Tillsammans gör vi eventen och sajten intressant, dynamisk och full av positiv energi. Vi välkomnar ditt engagemang så kontakta oss om du vill bidra till att göra Singel i Sverige och landets viktigaste digitala plattform för singlar, ännu bättre.

Vårt samhällsengagemang
Det finns ca 2,3 miljoner singlar i Sverige. Vi har ett stärkt engagemang i att ge singlars intressen en gemensam stärk röst. Och vi påverkar, argumenterar och debatterar för att öka uppmärksamheten för gruppens behov och önskemål. Tänk om vi tillsammans kunde utrota ofrivillig ensamhet!  

Bli medlem på Singel i Sverige!

Bli medlem redan idag och ta del av allt det roliga som händer hos oss. Du betalar för 1, 3, 6 eller 12 månader och det blir lägre kostnad per månad ju längre tid du betalar för. Tiden räknas från det datumet du betalar. 
1 månad        299 kr
3  månader   499 kr (166 kr/månad)
6 månader    699 kr (117 kr/månad)
12 månader  899 kr (75 kr/månad)

Vill du testa så får du 24 timmar gratis. Prova nu!

Vi har personlig service och svarar i telefon. 

Jag är: