Föreläsning "Omfamna din mänskliga röra"

Solens strålar är obarmhärtiga med sitt skarpa ljus. Dammtussarna i hörnen, fläckarna på fönstren och nopporna på ylletröjorna blir pinsamt synliga. Uppmanar mig att städa, putsa och röja. Men innan jag ger mig i kast med denna välbehövliga vårstädning i den yttre omgivningen tänker jag ägna mig åt en annan som gäller de inre domänerna.

Den 26/1 och 27/1 kl 19.00 - 20.30 fejar jag runt i den själsliga källaren med hjälp av webbföreläsningen Omfamna din mänskliga röra. Ett webbinarium där jag kärleksfullt röjer bland våra inre egenskaper.

Vill du hänga med? Antingen på någon av de två live-föreläsningarna eller genom att se inspelningen efteråt? Det kostar inget att delta.

Klicka på denna länk för att registrera dig till webbinariet.

I webbinariet Omfamna din mänskliga röra vägleder jag dig igenom en enkel, men kraftfull, inventering som hjälper dig att börja möta dina brister och tillkortakommanden på ett vänligare sätt. Det vanligaste bemötande som våra olater och egenheter får är nämligen ett kallt avvisande eller skarpt tillrättavisande. Ett bemötande som kan få vem som helst att känna sig värdelös. Nej, bättre då att möta upp med vänlighet för att därefter bjuda in till samarbete. Om inte annat så för vårt eget bästa.

Varmt välkommen!
Marie

Svep in dig i varm självmedkänsla i vinter!

Webbkursen Självmedkänsla ett, två, tre startar på nytt den 3 februari. LÄS MER HÄR!

 

 

 

 

Helén, Veddige
Hjärtligt välkommen!
Helén Andersson