Personlig rådgivning för din klädstil i Stockholm på MQ

Personlig rådgivning för din klädstil i Stockholm på MQ

Nu är det rådgivningar hos MQ Marqet på Drottninggatan 19 (den som ligger mot gamla stan) i Stockholm. MQ står för hög kvalitet som skapar hållbart mode.

Felicia Carlsson och Elisabeth Bövik hjälper dig att hitta rätt kläder för varje tillfälle och efter rådgivningen vet du också vilka nyanser som klär dig bäst. Du som bokar kommer också att få ta del av MQ:s fina erbjudande.

Elisabeth kommer att vara på Drottninggatan den 19 och 20 och eventuellt den 21 mars beroende på antalet bokningar. Vi kommer att hålla till i deras fina lunchrum. Jag har redan två bokningar så bäst att hänga på låset.

Tider:
Tisdag den 19 mars mellan 09.00 - 12.00 samt mellan 14.30 - 17.30.
Onsdag den 20 mars tider från 14.30 - 17.30.
Torsdag den 21 mars beror på antalet bokningar.

Pris:
60 minuter rådgivning exkl. färgplånbok inkl. moms 1.500:- per person.120 minuter rådgivning exkl. färgplånbok inkl. moms 2.500:- per person.

Du bokar genom att mejla till http://@colorme.se eller till 0708-377890.

Bokningen är bindande och betalning sker i förskott via swish. Du får all information du behöver inför rådgivning när du har bokat och jag erhållit din betalning.

Jag kan bara ha en person åt gången framför spegeln men en vän får gärna följa med och se hur det går till.

Vi kommer också att klä upp en person från arbetsstil till feststil och vi har flera aktiviteter på gång, eller hur Felicia Carlsson.

Jag ser verkligen fram emot att vara i Stockholm och du är varmt välkommen att boka eller titta runt i deras fina butik med vårens och sommarens härliga nyanser.

Elisabeth Bövik

Helén, Veddige
Hjärtligt välkommen!
Helén Andersson