En aktiv boendeform för 55+ på Costa del Sol – perfekt för singlar!

Ambera är en norsk spännande fastighetsutvecklare som skapar bostäder med gemenskap för aktiva vuxna 55+. Man har tagit succén från USA till Europa där det sedan 1960-talet byggts flera tusen sk. ”Active Adult Communities”. Ambera erbjuder en livsstil och en boendeform som passar perfekt för dig som inte känner dig en dag över 40. Amberas boendeform är till för alla som gillar en vardag med många roliga aktiviteter. Hjärtat i Amberas boenden är aktivitetscentret där det händer något nytt varje dag. Det kan vara allt från yoga och cykelturer till vinprovning och matlagningsklasser. Det första projektet ligger i La Duquesa på den härliga solkusten i Spanien och förväntas vara klart under 2024.

Vill du har förtur till möjligheten att köpa ett av Amberas boenden? Bli medlem nu så får du utan kostnad ett könummer om du vill köpa en bostad i framtiden. Dessutom, Ambera har börjat samla medlemmar som vill prova på en aktiv livsstil. Ambera erbjuder därför dig som medlem i Singel i Sverige att redan nu kostnadsfritt ta del av alla våra planerade medlemsaktiviteter, live och digitalt.

Gratis medlemskap i Ambera
Du som är medlem i Singel i Sverige  får ett helt gratis medlemskap i Ambera (värde upp till 1000 kr). Dagen du blir medlem får du ett könummer som ger dig möjlighet att köpa en bostad i Amberas kommande projekt på Costa del Sol. Dessutom har du utan kostnad tillgång till alla Amberas aktiviteter live och digitalt i Sverige, Norge och Spanien.  Det kan vara allt från gratis nybörjarkurs i spanska till inbjudningar till visningsresor och andra aktiviteter.

Bli medlem gratis i Ambera här (link: https://ambera.com/reservation-se/) använd koden SING

Helén Andersson