Singelsegling i Kroatien 9-16 augusti

Segla bekymmerslöst och boka nu för det blir snabbt fullt. Vill du uppleva en resa utöver det vanliga på en stor segelbåt, men ändå slippa bry dig om att skota, styra eller slå en pålstek? Då är dessa seglingsresor i Kroatiens vackra skärgård något för dig. Under en vecka ombord på segelbåt med skeppare och värd får du uppleva segling i Kroatien när den är som bäst, helt utan bekymmer. Du är i trygga händer hos skepparen och värden som sköter segling och serverar maten


En vanlig dag på havet
Veckans seglingsrutt styrs självklart av väder och vind men det är inte helt ovanligt att en dag kan se ut precis som denna! En vanlig dag i Kroatien börjar ofta med att man har chansen att ta ett härligt morgondopp. Under tiden förbereder er värd frukostbuffén. Efter att alla ätit sig mätta och belåtna bär det av ut till havs för att segla mot nästa mål. På vägen dit hinner man med mycket, sola, bada, läsa bok eller bara njuta av omgivningen! När det börjar närma sig lunch doftar det gott nerifrån köket. Vi revar seglen och er skeppare styr in båten i en turkos vik för ett ankringsstopp. Efter maten och ytterligare några bad är det dags att segla vidare mot hamnen där vi spenderar kvällen och natten.
Efter en avslappnad dag med härlig segling är vi framme i den lilla pittoreska byn där man kan njuta av ett trevligt restaurangbesök. Att passa på att promenera runt i de mysiga gränderna är ett perfekt sätt att avsluta dagen innan det är dags att vagga sig till söms med vågornas kluckande emot båten. Nedan ser du en karta över Kroatien med platser vi brukar besöka.

Ombord på Dufour 530
Ombord på båten finns flytvästar, brandsläckare, livbåt och första hjälpen. Sängkläder och lakan finns till alla ombord och en handduk per person. Packa gärna med en extra så har du en till dusch och en till salta bad. Förutom detta är de båda kylarna och många skåp ombord på båten fyllda av god mat och dryck för att ni ska må gott. Mellan de lagade målen bjuds det ofta på fika och andra godsaker. Undrar ni över om något annat finns ombord, hör gärna av er! 

Länkar till mer information: Resevillkor: http://www.moresailing.se/resevillkor Information inför resan: https://www.moresailing.se/seglingsresor-segla-i-kroatien#faq

More Sailing två båtar av Dufours nya modell 530 som  sjösattes sommaren 2020. Ombord finns sex hytter varav fyra är dubbelsäng och två våningssängar, dessutom finns tre toaletter. Ombord på Dufour 530 bor ni 10 gäster och ett värdpar. Det är möjligt att lägga till 800kr/person för att bli garanterad någon av de fyra dubbelsängarna på båten, säg då till detta när ni bokar er resa. Båten är även utrustad med AC och generator.

Detta ingår i resans pris: 21.000 kr
Resa onsdag till onsdag med resdagar
Transfer till och från flygplatsen
Flyg tur/retur från Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn till Split
Frukost, lunch och dryck ombord på båten
Sängkläder & handduk
Alla båtkostnader Hamnavgifter, diesel, gasol och övriga utgifter
______________________________________________________

Det enda som tillkommer är middagar och aktiviteter i land

Boka hos morgan@gardakrik.se  tel:0730-342341

Helén Andersson