Att bry sig om sig sälv


Att bry sig om sig själv är inte egoistiskt. Istället är det en förutsättning för att kunna bry sig om sin omgivning på ett klokt och hållbart sätt. Det är genom att fylla på vår egen kanna som vi kan vattna vår omgivning med kärlek och omtänksamhet utan att riskera att torka ut själva.

Jag vet att du redan vet detta. Min tanke är därför att ge dig en kärleksfull påminnelse om att, denna vår, flytta dina behov litet högre på din själsliga prioriteringslista. Inte låta dem försvinna bland alla de krav som både säsongen och omgivningen ställer på dig.

Att börja prioritera sig själv behöver nämligen inte alls betyda ”enbart jag” utan kan istället innebära ”jag också”. Ganska skönt med andra ord för oss som annars hamnar i ”men jag då?” när vi brytt oss om andra litet väl mycket.

Behöver du en extra puff för att börja bry dig om dig själv denna vår? I så fall vill jag även påminna dig om att du, fram till och med söndag 30/4, kan köpa min nya webbkurs Självomsorg till ett riktigt förmånligt pris. Den kostar 495 kr istället för 895 kr.

Klicka här för att köpa "Självomsorg" till introduktionspriset 495 kr (ordinarie pris 895 kr)

Läs mer om webbkursen nedan eller gå direkt till webbsidan HÄR!

Självomsorg hjälper dig att börja bry dig om dig själv. I webbkursen finner du smarta verktyg och det rätta förhållningssättet för att kunna lyssna in dina behov och sedan stå upp för dem. Både inför dig själv och andra.

Du lär dig självomsorg med hjälp av en process i fyra steg:

  • Luta mot - börja lita på dig själv
  • Lyssna in - ta reda på vad du behöver
  • Stå emot - stå upp för dina behov
  • Hålla om - ta hand om skuld och rädsla.

Självomsorg är en webbaserad självstudiekurs som som du går i din egen takt och när du vill. När du har köpt kursen får du 6 månaders tillgång till kursportalen och följande material:

  • Fyra solida videoföreläsningar (20 min) som ger dig förståelse för de bakomliggande faktorerna och kunskap om ditt nya tillvägagångssätt. Videoföreläsningarna kan laddas ner som ljudfiler för att kunna lyssnas på vid t ex en promenad.
  • Fyra enkla övningar (10 min) som hjälper dig att, med kroppens hjälp, integrera det du lär dig. Övningarna är även indelade i mikroövningar som du kan införliva som små självomsorgspauser i din vardag. Ingen av övningarna är fysiskt krävande utan är tänkta att göras på din kropps villkor. De görs ståendes, sittandes eller liggandes.
  • En behändig handbok där du finner en sammanfattning av varje föreläsning och instruktioner till samtliga övningar. Handboken kan du läsa på kursportalen men den kan även laddas ner som pdf-fil.

Som du ser kan du ladda ner materialet som text- och ljudfiler vilket innebär att du kan använda Självomsorg även efter att tillgången till kursportalen upphört.

Jag hälsar dig varmt välkommen till Självomsorg och en tillvaro där du blir lika omtänksam mot dig själv som mot andra.

Klicka här för att köpa kursen "Självomsorg" till introduktionspriset 495 kr (ordinarie pris 895 kr)

Introduktionspriset varar fram till kl 24.00 på valborgsmässoafton.
Du kan läsa mer om kursen HÄR!

Och tveka inte att skriva till mig om du undrar över något.

Med värme
Marie

AV: Marie Bengtsson