Här kommer mina 5 tips (för män) för ett lyckat dejtande.

1. Le på dina kort
Det kan vara svårt att le, särskilt om man inte är van vid det. Men om du får till det på kort så framstår du som mycket mer intressant, vänlig och dejtbar och det kan de väl vara värt.

2. Ställ frågor
Många kvinnor undrar om de är ointressanta för männen för de ställer sällan några frågor. Vi vill alla känna oss sedda och älskade och ett av de enklaste sättet att se någon är att ställa frågor till den du dejtar. Det är ju dessutom det bästa sättet att lära känna någon.

3 Lyssna
Att lyssna är en konst men när du kan den så blir du svårslagen på dejtingmarknaden. Att ställa frågor och att lyssna på svaret ger i vanliga fall följdfrågor så när du kan det så blir du en mästare på att hålla igång en konversation (utan att bara prata om dig själv - för det är ajabaja).

4. Visa intresse och respekt
Ja, jag vet, alla samtalsämnen är inte intressanta. Men om du nu ska få drömkvinnan på kroken så behöver man kunna visa intresse även för sådant som du kanske inte är intresserad av i vanliga fall. Det handlar återigen om att se den andre personen för vem hon är.

5. Visa sårbarhet
Det finns många sätt att visa sig sårbar på. Det kan handla om att man säger att man inte kan, eller att man ber om hjälp med något. För många är att visa sårbarhet detsamma som att vara svag och det kan vi män ha svårt för att göra men vad det egentligen handlar om är mod. Mod att säga att man inte kan, mod att blotta sin okunskap, mod att vara den som först säger ”Jag älskar dig” utan att veta vilket svar man kommer få.

Bonustips:
Undvik samtalsämnena religion, privatekonomi, politik, sjukdom och dina ex.

Varmt lycka till
Klas Jansson - Dejtingcoach
Följ mig gärna på instagram för fler tips.
@awesomecoachklas
strigor@hotmail.com
 

Klas Jansson